Werking cryptocurrency

Werking cryptocurrency

Steeds meer mensen horen de term cryptocurrency vallen. Maar heb je enig idee wat je allemaal nodig hebt en wat het allemaal wil zeggen? Als je een digitaal systeem wil laten functioneren, waarmee waarde over kan worden gedragen, moet je een rekening of account hebben, maar ook een saldo of balans en transacties.

Daarmee kom je al snel in aanraking met Bitvavo, het gaat over een bedrijf waar je kunt handelen en crypto kunt kopen. Je hebt om te beginnen het voordeel bij cryptocurrency dat er geen sprake is van een 3e partij, het is een decentraal netwerk. Iedereen kan dus zelf transacties bijhouden en daar hoeven geen andere (3e partijen dus) extra partijen aan te pas te komen. Als je een zender en ontvanger hebt dan is dat voldoende en werkt het.

Werking in de praktijk

Je bent vaak het geld op de bankrekening gewend, maar je kunt ook geld hebben op andere plaatsen. Zo kun je er toch betalingen mee verrichten en dat kan op steeds meer plaatsen. Crypto is daarom sterk in opkomst en dat kan voor jou betekenen dat het ook interessant is om je er eens in te verdiepen.

Je kunt de cryptocurrency gebruiken om betalingen te doen. Dit kan erg snel verlopen dus wanneer jij er ook voor kiest kun je al snel je voordeel ermee doen. Online kun jij er volop gebruik van maken en dan ook via je mobiel. Ook dan kun jij inloggen bij Bitvavo en dan daar je voordeel mee doen. Het beste wat je kunt doen is gewoon een account aanmaken en dan zelf ervaren hoe het is om te kopen en te handelen. Door de praktijk zelf te ervaren leer je het beste.

Plaats een reactie